Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

Sommarvikarie till vår Mätavdelning

Plats: Luleå

Sista anmälningsdag: 2023-03-26 21:59

Har du ett genuint intresse för mätningsteknik? Vill du vara med och driva utveckling och tillsammans med dina kollegor skapa framtidens mätavdelning? Nu söker vi en sommarvikarie till vår mätavdelning.

I rollen som mätare/mätningstekniker arbetar du med inmätning och utsättning i olika entreprenader inom vår infraverksamhet. Du kommer arbeta tillsammans med mätningsingenjörer, mätningstekniker och mätare. Hos oss har medarbetarna ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter, där ett stort fokus ligger på intern och extern utbildning för att kunna utvecklas i sin profession.

Vem är du?

Du som söker studerar en akademisk utbildning med relevant inriktning mot mätningsteknik. För denna roll krävs B-körkort och god datavana. 

Vi ser det som positivt om du har grundläggande kunskaper i GEO, mätning med totalstation och GNSS.

Som person har du lätt för att ta kontakt med andra och en förmåga att kunna samarbeta med personer på olika nivåer i projekt. Du är noggrann och ansvarstagande och vill med gott resultat utföra arbeten enligt givna arbetsrutiner och instruktioner. Eftersom förutsättningarna kan förändras under projektets gång så förutsätter vi att du är flexibel och har en förmåga att snabbt ställa om. På BDX uppmuntrar vi till ständiga förbättringar, vi ser gärna att du som söker nya perspektiv och idéer för att stimulera innovation och förändring.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Inom BDX gör vi det möjligt att viktiga samhällsfunktioner ska fungera genom att erbjuda tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. Varje dag skickar vi 2 500 personer på uppdrag som utförs av både anställda och medleverantörer.

Förutom att du får världens roligaste jobb erbjuder vi också schyssta villkor och förmåner. Läs gärna 10 skäl att arbeta i BDX för att skapa en bättre bild av oss som arbetsgivare.

Annat bra att veta

Anställningen är ett vikariat under juni-augusti, vi ser gärna att du arbetar extra i samband med studier under maj och september
Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid
Arbetsort: Du kommer utgå ifrån Luleå, men resor förekommer i tjänsten

Välkommen med din ansökan senast den 26 mars. Intervjuer kommer att ske löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen hör av dig till Markus Lindmark, Mätningsspecialist, markus.lindmark@bdx.se, 070-2496111. 

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra 21 kontor finns från Kiruna i norr till Höör i söder. Koncernen har ca 700 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 4,7 miljarder kr.