Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

Marknadskoordinator till Marknad & Försäljning

Plats: Luleå

Sista anmälningsdag: 2024-08-19 21:59

Funktionen Marknad och Försäljning är en central funktion inom BDX koncernen som har ansvar för större, övergripande kunder, centrala avtal och enhetlig uppföljning och rapportering av vårt marknads- och försäljningsarbete. BDX koncernen fortsätter en spännande tillväxtresa och söker därför en marknadskoordinator för att dels driva, strukturera och effektivisera vår hantering av priser, register etc i vårt ordersystem, och dels skapa och upprätthålla enhetlig hantering och uppföljning av koncernens marknads och säljarbete. 

Om tjänsten

Som marknadskoordinator ansvarar du bland annat för att:

  • Löpande koordinera marknadsmöjligheter för hela koncernen. Hantera uppföljning av anbuds- och avtalsläge för koncernen. Ta fram och skapa informationsunderlag för marknadsplaner.
  • Upprätthålla och utveckla den centrala prisstrukturen i vårt ordersystem Tracsflow. Det innefattar hantering av prislistor, skapa och upprätthålla struktur och mallar för prislistor, registerhantering osv.
  • Administrera och skapa olika typer av rapporter och statistik, tex miljörapporter till vissa kunder.
  • Skapa rapporter till försäljningschef och koncernledning.
  • Utveckla och förbättra arbetssätt inom alla egna arbetsområden.
  • Arbeta med att förbättra processefterlevnad och arbetssätt gällande dessa processer.

Eftersom detta är en ny tjänst inom BDX-koncernen vill vi inte specificera dina arbetsuppgifter i detalj. Vi tror att du, med din kompetens och erfarenhet, kommer att forma rollen på bästa sätt. 

Vem är du?

Arbetet kräver stort intresse för system och arbete med struktur och processer, samt omfattande kontakt med kollegor inom hela koncernen. Vi värdesätter din personlighet högt och uppskattar att du är ansvarstagande, organiserad och kommunikativ, samt har ett intresse för att utvecklas och skapa mervärde för BDX och dina kollegor.

Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning, alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll eller branscherfarenhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar struktur, planering samt har rätt inställning för bra samarbete med våra projekt/regionchefer, trafikledare och säljare inom hela koncernen.

Om BDX och vad vi kan erbjuda dig

BDX koncernen erbjuder tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. Varje dag skickar vi 2 500 personer på uppdrag som utförs av både anställda och medleverantörer för att göra skillnad både för våra kunder och för samhället i stort. Tjänsten erbjuder en bra helhetsbild av stora delar av BDX verksamhet.

Förutom att du får världens roligaste jobb erbjuder vi också schyssta villkor och förmåner. Läs gärna 10 skäl att arbeta i BDX för att skapa en bättre bild av oss som arbetsgivare.

Övrigt

AnställningsformAnställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. 
Sysselsättningsgrad: Heltid 100%.
Arbetsort: Vårt huvudkontor i Luleå, eller enligt överenskommelse
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti. Om du har några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta David Bladfält, Försäljningschef på david.bladfalt@bdx.se. Vi ser fram emot att höras mer!  

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra 21 kontor finns från Kiruna i norr till Höör i söder. Koncernen har ca 700 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 6 miljarder kr.