Logga in.

Förare

Deklarera dig som förare i Opter/TracsFlow

 

Skapa förardeklaration/Uppdatera förardeklaration

  1. Förardeklaration skapas genom att du klickar på ”Skapa förardeklaration/Uppdatera förardeklaration” (öppnas i nytt fönster), fyller i alla uppgifter och sparar.
  2. Förardeklaration mottas av ansvarig leverantörshandläggare samt angiven leverantör. Du som förare får även ett mail till den e-postadress som du har uppgivit.
  3. Förardekaration behandlas och registreras av ansvarig leverantörshandläggare enligt befintlig rutin. Återkoppling till dig sker om det finns behov av fler uppgifter eller om det finns frågor kring lämnade uppgifter.
  4. Förardeklaration återkopplas via mail/telefon direkt till dig som förare, med en kopia till angiven leverantör, med förarnummer och information kring lösenordsstruktur enligt befintlig rutin.

BDX-handboken

Fordonspärmen för förare och medleverantörer blir digital!

Nu är den digitala BDX-handboken här, och den innehåller dokument som förarna kan behöva i sitt dagliga arbete. Här finns nödlägesdokument, kund -och platsdokument, BDX-Q rutiner och instruktioner, resursdeklarationer, säkerhetsdatablad, förardeklarationer, medleverantörsdeklarationer m.m

”BDX-handboken” är en digital plattform som kan användas både i mobil och i dator.

Adressen är: https://handbok.bdx.se  (spara denna genväg)

(eller scanna QR-koden nedan)

Nanoutbildning för BDX-handboken:

https://viewer.nanolearning.com/lesson/zhYkKGEhaqvEU8sI/4628191?invitation

Konsulter

Medleverantörer

Om du som medleverantör vill rapportera en händelserapport vänligen logga in på medleverantörswebben och följ anvisningarna där.

Externa leverantörer

Vid frågor rörande inloggning eller kategoritillhörighet, kontakta ditt lokala kontor.