Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

Produktionsledare/säljare till Maskin & Transport

Plats: Piteå

Sista anmälningsdag: 2023-03-23 22:59

BDX söker en produktionsledare/säljare för Maskin och Transport för region Piteå. 

Som produktionsledare/säljare arbetar du främst med säljande arbete, samt kund- och leverantörskontakter. Du kommer att delta vid kalkyl- och anbudsarbete, planering och ledande av produktionen för maskin- och transporttjänster samt mindre entreprenader. Du kommer att ha en nära kontakt med verksamheten och ha en samordnande funktion för sälj och produktionsledning där du kommer att arbeta tillsammans med övriga kollegor. Dina kontaktytor är många, såväl internt som externt, och förmågan att hantera dessa på ett smidigt sätt är en förutsättning för att lyckas. 

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för maskin/transporttjänster och entreprenader samt vill fortsätta utveckla BDX verksamhet i Piteå. Du är duktig på att representera oss genom ett professionellt förhållningssätt mot kunder och andra som du kommer i kontakt med i tjänsten. Viktiga egenskaper är att du är affärsmässig, kund- och resultatorienterad och har förmågan att överblicka helheten. 

Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område och/eller erfarenhet av produktionsledning och försäljning. Som person drivs du av att skapa nya affärer och mervärden hos våra befintliga och nya kunder. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav samt god datavana. För denna tjänst krävs kunskap inom kalkylarbeten, entreprenadjuridik och ekonomisk uppföljning. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom entreprenad-, anläggnings- eller maskinbranschen eller har ett brett kontaktnät inom dessa områden. 

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Inom BDX gör vi det möjligt att viktiga samhällsfunktioner ska fungera genom att erbjuda tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. Varje dag skickar vi 2 500 personer på uppdrag som utförs av både anställda och medleverantörer.

Förutom att du får världens roligaste jobb erbjuder vi också schyssta villkor och förmåner. Läs gärna 10 skäl att arbeta i BDX för att skapa en bättre bild av oss som arbetsgivare.

Övrigt

AnställningsformAnställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. 
Sysselsättningsgrad: Heltid, dagtid
Arbetsort: Piteå, resor kan förekomma i tjänsten
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Och nu då?

Tycker du att det här verkar som ett spännande jobb och känner att vi skulle trivas tillsammans – skicka in din ansökan så tar vi det därifrån. Sista ansökningsdag är 23 mars, urval kommer ske löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Engstrand Regionschef Piteå, thomas.engstrand@bdx.se alt 0911-783 09

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra 21 kontor finns från Kiruna i norr till Höör i söder. Koncernen har ca 700 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 4,7 miljarder kr.