Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

Vi söker en trafikledare för sommaren till Maskin & Transport

Plats: Piteå

Sista anmälningsdag: 2023-03-18 22:59

 

Vad innebär rollen som trafikledare?

Som sommarvikarie på Maskin & Transport är din roll i företaget, att du i första hand sköter vår försäljning av grus, sand och jordmaterial. Efterhand kommer du att behandla inkommande beställningar av ballast, maskin- och transporttjänster, via telefon och mejl. Av beställningarna skapar du uppdrag som bevakas och hanteras i vårt transportledningssystem Tracsflow för att därefter styra så att rätt fordon är på rätt plats, i rätt tid och med rätt utrustning. Du får hjälp med prissättning och fakturering genom avtal och prislistor som finns i våra system.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker är studerande och kan tänka sig att arbeta extra efter sommaren i samband med studier och lov. 

Krav

  • God system- och datakunskap.
  • God kommunikativ förmåga i såväl svenska i både tal och skrift.
  • Fyllt 16 år

Hos oss är ingen dag den andra lik och rollen som trafikledare är därför en tjänst för dig som tycker om variation, trivs med högt arbetstempo och är en god lagspelare. Då du arbetar nära både våra kunder och medleverantörer, är det viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt, att du etablerar trovärdighet och förtroende men även drar lärdom av erfarenheter och feedback från din omgivning. Du bör trivas i en administrativ roll med mycket kundkontakt. 

Vilka är vi och vad erbjuder vi dig?

BDX erbjuder tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri- och logistiksektorn. Koncernen har ca 700 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon.

  • Du kan förvänta dig ett omväxlande sommarjobb 
  • Du kommer vara en viktig pusselbit i vår framgång som Framtidsbyggare.
  • Du kommer att arbeta på kontoret i Piteå.
  • Under din tid som sommarvikarie har du alltid kompetenta kollegor som stöd samt en handledare. Du kommer få delta i olika utbildningsinsatser, i syfte att stötta dig i såväl din yrkesmässiga som personliga utveckling.

Övrigt

AnställningsformSommarjobb under perioden juni-augusti, vi ser gärna att du börjar arbeta extra redan i april/maj. 
Sysselsättningsgrad: Heltid 100%.
Arbetsort: Piteå
Lön: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 18 mars. För närmare information gällande tjänsten kontakta: Mikael Göras, Produktionschef 0911-78301

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra fjorton kontor finns från Kiruna i norr till Spånga i söder. Koncernen har ca 600 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 4,7 miljarder kr.

Lediga tjänster