Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

Sök Kalix roligaste sommarjobb som administratör

Plats: Kalix

Sista anmälningsdag: 2023-02-28 22:59

 

Vad kommer du göra som sommarvikarie?

Som sommarvikarie kommer du arbeta som administratör på Björkebacken miljöstation Kalix under vecka 21-35. Som administratör på BDX Miljö kommer du i kontakt med många människor där dina arbetsuppgifter handlar om att ta emot kunder i våghuset och guida dem när de ska sortera samt lämna avfall på återvinningscentralen. Andra arbetsuppgifter som förekommer är:

  • Att förse kunderna med rätt pris per fraktion.
  • Hålla rent och snyggt på återvinningscentralen
  • Administrera vågen
  • Boka interna leveranser via trafikledning och medleverantörer.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Björkebacken miljöstation, tar emot avfall från verksamhetskunder som besöker oss med bil och släp men även via transporter med lastbil. Här finns även försäljning av grus, sand och jord. Vi är en administratör/arbetsledare samt två medleverantörer som driftar anläggningen. Björkebackens miljöstation ingår i organisationen för BDX Miljö men har ett nära samarbete med BDX övriga organisation. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss. Läs gärna 10 skäl att arbeta i BDX Miljö

Vad vi ber om

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har förmågan att ta egna initiativ. Du har lätt för att lära, är social och kan samarbeta likväl som arbeta självständigt när det behövs. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med både kunder och förare, både via mail och telefon, är det av vikt att du kan förmedla information på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt. Vidare krävs goda kunskaper i svenska. 

Annat bra att veta

Anställningsform: Visstidsanställning vecka 21-35, med möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren

Sysselsättningsgrad: Heltid, dagtid

Arbetsort: Kalix   

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, sista ansökningsdag är 28 februari. Vid frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen ta kontakt med: David Isaksson, Projektchef, 070-568 81 30 alt. David.isaksson@bdx.se

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra fjorton kontor finns från Kiruna i norr till Spånga i söder. Koncernen har ca 600 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 4,7 miljarder kr.

Lediga tjänster