Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

Lastmaskinförare till Luleå

Plats: Luleå

Sista anmälningsdag: 2024-03-12 22:59

Inom Division Logistik siktar vi på att bli Sverigeledande inom vårt område! Ja, det är målet. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med på resan att skapa en grönare värld!

Inför sommaren är vi i behov av en lastmaskinförare till Expresslogistik i Luleå. Du kommer att ingå i ett team som består av engagerade och hjälpsamma medarbetare där vi tillsammans löser kundens behov genom vår expertis för att uppnå önskat resultat. Din uppgift som maskinförare handlar om att arbeta med lastning och lossning samt säkerställa en god hantering av styckegods. Andra arbetsuppgifter kan också tillkomma så som sortering m.m. Arbetsdagen börjar och avslutas i vår terminal i Luleå. Du erbjuds självklart en intern utbildning där du får åka med en av våra trevliga yrkeschaufförer som lär dig allt du behöver veta.

Din profil

  • Maskinförarutbildning
  • Erfarenhet av godshantering
  • God datavana och systemförståelse.
  • God kommunikativ förmåga i svenska 
  • B-körkort

Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av liknande roll och truckkort. 

I ditt arbete kan förutsättningarna snabbt förändras och därför söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och som har lätt att anpassa dig till ändrade förutsättningar samt att periodvis hantera hög arbetsbelastning. Eftersom du kommer att arbeta nära både kunder och utförare, är du en person som drivs av utmaningar genom att hitta de bästa logistiklösningarna. Du har förmågan att förmedla information på ett tydligt och förtroendeingivande sätt och söker dig som drar lärdom av nya erfarenheter och feedback från din omgivning.

Vilka är BDX och vad erbjuder vi dig? 

Inom BDX gör vi det möjligt att viktiga samhällsfunktioner ska fungera genom att erbjuda tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. Varje dag skickar vi 2 500 personer på uppdrag som utförs av både anställda och medleverantörer.

Ett omväxlande och utmanande arbete. Din insats kommer vara viktig och göra skillnad för BDX framtida tillväxt. På BDX vill vi erbjuda dig goda möjligheter till att utvecklas och växa som medarbetare, vi är en del av en organisation som erbjuder interna karriärvägar och utbildningar. Läs gärna 10 skäl att arbeta i BDX

Annat bra att veta

Anställningsform: Anställningen avser visstidsanställning under sommaren.
Sysselsättningsgrad: Heltid, måndag-fredag varierande arbetstider mellan 04.00-17.00
Arbetsort: Luleå
Lön: Enligt avtal 

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, sista ansökningsdag 12 mars 2024. För närmare information kontakta Tommy Lindqvist, Platschef Terminalen, 070-516 26 24, tommy.lindqvist@bdx.se

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra 21 kontor finns från Kiruna i norr till Höör i söder. Koncernen har ca 700 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 4,7 miljarder kr.