Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

Hej HR Business Partner!

Plats: Alla kommuner

Sista anmälningsdag: 2023-03-26 21:59

Och hej framtida kollega! 

Jag heter Madelen och är HR-chef på BDX sen ett år tillbaka. Jag brinner för HR och framförallt att HR ska vara en naturlig del i verksamheten. BDX är ett företag som gör det möjligt att viktiga samhällsfunktioner ska fungera genom att erbjuda tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. 

Tillsammans med mina sex HR-kollegor ser vi till att möjliggöra för verksamheten varje dag utifrån vår expertis, från Abisko i norr till Höör i söder. Vi har fyra knivskarpa tjejer som ser till att våra anställda får rätt lön varje månad men du ska veta att de har koll på så mycket mer än bara det! Sen är vi två skickliga HR Business Partners som löser utmaningar och utvecklar inom hela HR-området med begripliga HR-processer och ett tillgängligt chefsstöd för verksamheten. 

Vi tror att man ska få jobba med det man tycker är kul och är bra på. En HR BP ansvarar för rekryteringsprocessen och aktiviteter kring attraktiv arbetsgivare, och den andra ansvarar för kompetensplanering, -utveckling och vår HR-portal. 

Det finns ett ord som utmärker oss som grupp och det är positivitet. Vi har kul tillsammans fast vi har mycket att göra bitvis och ibland har utmanade uppdrag. Våra styrkor är: 

  • Rekrytering 
  • Kompetensutveckling  
  • Löneprocessen 

Våra styrkor behöver kompletteras med mer kompetenser inom det arbetsrättsliga och rehabilitering samt utveckling av våra interna HR-processer. 

Jag tror att du som vill jobba med oss har en relevant utbildning och några års relevant arbetslivserfarenhet. Utöver det vill jag att dina kompetenser och intresseområden inom HR kompletterar oss som grupp. Som person får du gärna var olik oss för att vi tror att olikhet gör oss starkare, men du behöver dela samma positiva inställning till arbetet som vi. 

Jag hoppas du har fått en bra bild av HR-avdelningen på BDX och vi tror att du vet bäst om du är rätt person för oss. Skriv och berätta för oss hur du kan stärka vårt HR-team! 

Tveka inte att maila mig om du har några funderingar. Dock ska alla ansökningar ske via annonsen. 

Hälsningar, 
Madelen Hedlund
madelen.hedlund@bdx.se

Ps. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid. Provanställning kommer att tillämpas. Placeringsort är på något av våra kontor i Norrbotten. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar Tjänstemannavtalet mellan BA och Unionen. Läs mer om vårt erbjudande på 10 skäl att jobba hos oss.

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra 21 kontor finns från Kiruna i norr till Höör i söder. Koncernen har ca 700 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 4,7 miljarder kr.