Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

Bygg framtiden med oss - vi söker en sommarvikarie till vår ekonomiavdelning

Plats: Luleå

Sista anmälningsdag: 2023-02-28 22:59

Har du ett genuint intresse för ekonomi? Vill du vara med och driva utveckling och effektivisering av ekonomiprocesser och tillsammans med dina kollegor skapa framtidens ekonomifunktion? Nu söker vi en sommarvikarie till vår ekonomiavdelning.

Vad gör vår ekonomiadministratör?

I rollen som ekonomiadministratör är du en viktig person i vårt lag där du kommer arbeta med ekonomi och administration kopplat till våra externa leverantörer, medleveratörer och medarbetare inom koncernen. Under sommaren kommer du hantera leverantörsreskontra, vilket bland annat innefattar ankomstregistering av leverantörsfakturor, betalningar och övriga arbetsuppgifter inom ekonomifunktionen.

Vem är du?

Är du en person som är nyfiken på det nya, har ett positivt förhållningssätt och har en passion för att leverera kvalitativ service inom ramen för ekonomi? Då är du den person vi söker!

Du som söker studerar en akademisk utbildning med relevant inriktning mot ekonomi. Har du erfarenhet av att arbeta med reskontra och kontering är det en merit. 

Du som person drivs av att skapa mervärde genom tät kommunikation och samarbete med verksamheten. Du är lyhörd för verksamhetens behov och jobbar på ett strukturerat och proaktivt sätt, både som helhet och med detaljer. Digitalisering och automatisering är en viktig del för att skapa framtidens ekonomifunktion, därför söker vi dig som trivs med den digitala utvecklingen. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift samt behärskar digitala system väl. 

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Du kan förvänta dig ett omväxlande sommarjobb med uppdrag inom hela ekonomiområdet.
  • Du kommer vara en viktig pusselbit i vår framgång som Framtidsbyggare.
  • Du kommer att utgå från huvudkontoret på Kallaxheden i Luleå.
  • Under din tid som sommarvikarie har du alltid kompetenta kollegor som stöd samt en handledare. Du kommer få delta i olika utbildningsinsatser, i syfte att stötta dig i såväl din yrkesmässiga som personliga utveckling.

Vilka är vi?

Inom BDX gör vi det möjligt att viktiga samhällsfunktioner ska fungera genom att erbjuda tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. Varje dag skickar vi 2 500 personer på uppdrag som utförs av både anställda och medleverantörer.

Annat bra att veta

Anställningen är ett vikariat under sommaren juni-augusti, vi ser gärna att du börjar arbeta extra i samband med studier redan i mars/april.
Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid
Arbetsort: Luleå
Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari. Intervjuer kommer att ske löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen hör av dig till Gabriella Omberg, Redovisningschef, gabriella.omberg@bdx.se, 0920-26 26 67.

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra fjorton kontor finns från Kiruna i norr till Spånga i söder. Koncernen har ca 600 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 4,7 miljarder kr.

Lediga tjänster