Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

BDX söker sommarvikarier till våra produktionsanläggningar på SSAB

Plats: Luleå

Sista anmälningsdag: 2023-02-28 22:59

På Svartöstadens industriområde bedriver BDX restprodukthantering samt transporttjänster och anläggningsarbeten. Inför semestertiderna i vår och sommar är vi nu i behov av ett antal sommarvikarier till våra två fasta produktionsanläggningar. 

Vad innebär rollen?

Som sommarvikarie på BDX Industri kan vi erbjuda en varierande vardag, där dina arbetsuppgifter bland annat består i processkontroll, underhåll av produktionsutrustning och maskinföraruppdrag. Vi tillämpar arbetsrotation inom skiftlagen, där du initialt kommer arbeta som maskinförare och operatör.

Du erbjuds självklart en gedigen introduktion och utbildning vid start av anställning med mål att utvecklas i din karriär hos oss på BDX. 

Din profil

Vi söker dig som tycker det är kul att arbeta inom produktion och industri samt vill fortsätta utvecklas inom detta område. Du kanske söker ditt första jobb efter gymnasiet eller så är du nyfiken på att lära dig något nytt inom industrin? Oavsett är du varmt välkommen till oss. 

För att briljera som sommarvikarie krävs goda datakunskaper och B-körkort. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska. Om du dessutom har produktions- eller industrierfarenhet, truck- och/eller traverskort jublar vi, då vi ser det som positivt.

Då vi vill fortsätta arbeta tillsammans med goda kollegor, söker vi dig som har en hög arbetsmoral och förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt. Eftersom arbetet snabbt kan förändras är du en person som skapar samarbete och är inte rädd för att ta i för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Personalen är vår viktigaste resurs där ett högt säkerhetstänk genomsyrar hela verksamheten, därför är du en person som arbetar säkert i alla situationer. 

Vilka är BDX och vad kan vi erbjuda dig?

Inom BDX gör vi det möjligt att viktiga samhällsfunktioner ska fungera genom att erbjuda tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. Varje dag skickar vi 2 500 personer på uppdrag som utförs av både anställda och medleverantörer.

Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss. På BDX vill vi erbjuda dig goda möjligheter till att utvecklas och växa som medarbetare, vi är en del av en organisation som erbjuder interna karriärvägar och utbildningar.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Annat bra att veta

  • Anställningsform: Visstidsanställning, varierande längd under perioden mars – oktober. 
  • Sysselsättningsgrad: Heltid 100%, 5-skift alternativt 2- eller 3-skift.
  • Arbetsort: Luleå
  • Lön: Enligt avtal.
  • Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, sista ansökningsdag 28 februari, 2023.

Vid frågor om tjänsterna eller rekryteringsprocessen, kontakta:

Produktionschef, Mikael Krutrök, 070-549 00 33 alt mikael.krutrok@bdx.se.
Projektchef, Thomas Fjällström, 0920-26 26 98 alt thomas.fjallstrom@bdx.se

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra fjorton kontor finns från Kiruna i norr till Spånga i söder. Koncernen har ca 600 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 4,7 miljarder kr.

Lediga tjänster