Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega?

BDX söker förare i Stockholm

Plats: Stockholm

Sista anmälningsdag: 2023-02-28 22:59

 

Vad gör en chaufför på BDX?

Den stora variationen av uppdrag gör att den ena dagen aldrig är den andra lik. I rollen som chaufför är du en viktig person i vårt team där du kommer att utföra leveranser till i första hand byggarbetsplatser. Du arbetar med både lastning och lossning av styckegods. Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete där hela Stockholm är din arbetsplats. Arbetet börjar och avslutas i vår terminal i Västberga söder om Stockholm. Arbetet påbörjas självklart med en intern utbildning där du får åka med en av våra trevliga yrkeschaufförer som lär dig allt du behöver veta.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker det är kul att arbeta inom logistik och vill fortsätta utvecklas inom detta område. För att briljera som chaufför krävs C-körkort med YKB utbildning. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska. Om du dessutom har god lokalkännedom för styckegods distribution i Stockholms regionen är detta mycket positivt. 

Då vi vill fortsätta arbeta tillsammans med goda kollegor, söker vi dig som har en hög arbetsmoral och förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt. Eftersom arbetet snabbt kan förändras är du en person som skapar samarbete och är inte rädd för att ta i för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Personalen är vår viktigaste resurs där ett högt säkerhetstänk genomsyrar hela verksamheten, därför är du en person som arbetar säkert i alla situationer.

Vilka är BDX och vad kan vi erbjuda dig?

Inom BDX gör vi det möjligt att viktiga samhällsfunktioner ska fungera genom att erbjuda tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. Varje dag skickar vi 2 500 personer på uppdrag som utförs av både anställda och medleverantörer.

Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss. På BDX vill vi erbjuda dig goda möjligheter till att utvecklas och växa som medarbetare, vi är en del av en organisation som erbjuder interna karriärvägar och utbildningar.

Annat bra att veta

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kommer att tillämpas.
Sysselsättningsgrad: Heltid. Arbetstider är 05.00-14.00, måndag-fredag.
Arbetsort: Stockholm
Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast den 28/2-23. Intervjuer kommer att ske löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen hör av dig till Jimmy Glarén, Platschef, 070-9765836, jimmy.glaren@bdx.se

Dags för ett nytt jobb?

Enkelt skulle man kunna uttrycka det så här. Vi bygger vägar för människor att ta sig till jobbet, skolan eller till fritidsaktiviteter. Vi ser till att det finns varor i butiker. Vi transporterar varor som behövs i andra industrier och verksamheter. Vi skapar nya produkter av sådant som skulle kastas bort eller läggas på deponi. Vi skapar en bättre miljö. Det här gör vi varje dag. Året runt. Vi är framtidsbyggare.

Nu skulle vi kunna skriva en hel uppsats om allt du får göra hos oss, men det förändras hela tiden så det blir inte en rättvisande bild. Och det är lite det som är tjusningen med att jobba i BDX, vi har roligt tillsammans samtidigt som vi utför uppdrag för våra kunder. Och när våra kunder är nöjda får vi fler uppdrag. Och då får vi ännu roligare på jobbet.

Group 3 Created with Sketch. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss.

Om oss på BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Våra fjorton kontor finns från Kiruna i norr till Spånga i söder. Koncernen har ca 600 anställda, med 275 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 1 900 anställda med totalt 1 600 fordon. Koncernen omsätter ca 4,7 miljarder kr.

Lediga tjänster